Shoppinginfo

Shoppinginfo

Leverans
Vi skickar dina varor med Posten.
Om ditt paket inte är skrymmande, kommer det direkt till din brevlåda.
Är ditt paket skrymmande, kommer en avi i brevlådan till dig och du kan hämta ut det på närmaste Post/utlämningsställe.

Vi kan också komma överens om upphämtning hos oss.

Leveranstid
Om du valt att få din order skickat så får du den normalt inom 2-5 arbetsdagar. Behöver du snabbare leverans, kontakta oss! Vi gör allt vi kan för att tillgodose dina önskemål.

Om du har något speciellt önskemål angående leveranstiden, så skriv det i meddelanderutan i kundvagnen när du lägger din order. Kanske är det en present till någon och vill ha den till ett speciellt datum. Om du önskar få varan varorna skickad till en annan adress är det inga problem, skriv bara vem paketet ska till i meddelanderutan vid order. Vi slår gärna in din order som en fin present om du önskar, skriv det i så fall också i meddelanderutan.

Öppet köp/retur/ångerrätt
Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Om du ångrar ditt köp och redan har betalt så sker återbetalning inom 7 dagar. 14 dagar gäller från dagen du mottog dina varor. Så här gör du:

  1. Fyll i blanketten som du fick med din leverans. Fick du ingen blankett med leveransen, kontakta oss på sanukdesign@gmail.com så mailar vi den till dig!
  2. Skicka varan/varorna tillsammans med blanketten till följande adress: Sanuk Design, Roslins väg 6, 217 55 Malmö
  3. När vi tagit emot varan så återbetalar vi betalningen (fraktkostnad återbetalas ej).

Varorna som du returnerar ska vara oanvända.
Du står själv för returfrakten till oss.

Vill du nå oss på telefon gör du det på 0709-629150 eller e-mail: sanukdesign@gmail.com

Transport
Om varan nskadas eller kommer bort under transporten från Sanuk Design till dig så är vi ansvariga. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till Sanuk Design så är du ansvarig.

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart reklamera detta till Posten eller utlämningsstället inom 8 dagar samt behålla emballaget. Och sedan kontaktar du oss på 0709-629150 eller e-mail: sanukdesign@gmail.com

Reklamationer/Retur
Du som kund har undersökningsplikt. Det innebär att det är viktigt att du kollar varan när du får den. Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara eller fel antal så ber vi dig kontakta oss inom skälig tid från det att du mottagit din försändelse. Du når oss via sanukdesign@gmail.com eller på telefon 0709-629150. Eller brev: Sanuk Design, Roslins väg 6, 217 55 Malmö

Priser
Våra priser är angivna i svenska kronor (SEK)
Priset som gäller är det som finns angivet den dag som beställningen utförs.
Alla priser är inklusive moms.
Beställer du från ett icke EU-land så slipper du betala moms!
Dock är varorna tullpliktiga.
Två erbjudanden kan aldrig kombineras med varandra.

Minderårig
Om du är under 18 år, måste du ha målsmans tillstånd att beställa från oss.

Skrivfel
Alla kan göra fel. Skulle det hända att vi har angett fel pris eller fel information på en vara, meddelar vi dig det korrekta. Du avgör du själv om du fortfarande vill köpa varan eller ej. 

Tvist
Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.